indemanare.

Imbunatateste capacitatile motrice ale copilului tau cu bormasina magica Indemanarea este o capacitate motrica destul de complexa. Iar copiii depun efort fizic si mental  pe parcursul acestui proces de a dobandi abilitati fizice importante:  controlul muscular, echilibru si coordonarea ochi-mana. Bormasina magica il ajuta pe copil sa isi foloseasca energia in mod constructiv Copiii intotdeauna vor sa faca mai mult,  lucru care ii poate motiva sa continue sa incerce pana cand dobandesc o noua abilitate. Aici intervenim noi si profitam de dorinta naturala a copilului de explora mereu. Joaca si invatarea sunt activitatile pe care copilul le realizeaza in mod natural, astfel, noi trebuie sa ii oferim experiente, jocuri si jucarii care sa imbine distractia si invatarea, starnindu-i interesul. Parintii ar trebui sa le ofere copiilor mici mai multe oportunitati de a isi dezvolta abilitatile, oferind in acelasi timp supraveghere,  astfel incat  copilul sa se afle in conditii de siguranta in timp ce invata. Bormasina Magica este un joc educativ care reuneste multe din aceste nevoi ale copilului. Este recomandata micutilor mesteri  cu varste mai mari de 3 ani.

Cum ma ajuta Bormasina Magica sa imi dezvolt indemanarea?

  • creste odata cu mine
Bormasina Magica contine planse model, acestea putand fi realizate de copii  in functie de nivelul de varsta. Exista sabloane dupa care pot construi modele copiii cu varste intre 2-3 ani; de asemenea exista si sabloane care pot fi redate in modele pe tabla de joc de copii mai mari (3-5 ani).
  •   arata ca in realitate
Bormasina magica si accesoriile acestia sunt replici fidele ale obiectelor intalnite de copilul dumneavoastra in realitate. Acest lucru ii permite sa faca conexiuni logice mai ample. Totodata copilul va dispus sa se joace mai mult timp cu o jucarie care arata  ” ca a lui tati”.
  •  imi starneste simtul competitiv
Este o adevarata provocare pentru un copil mic sa duca la bun sfarsit o sarcina expusa de o jucarie educativa sau de parinti. Bormasina Magica este un instrument valoros in educarea nu numai a indemnarii, dar si a rabdarii. Investind in educatia copilului tau, investetesti in  viitorul lui  

Written by

Bormasina Magica este adusa exclusiv in Romania de Educlass. Vizitati siteul www.educlass.ro si gasesti mii de produse educative.