creativitate.

Copilul tau e talentat? Stimuleaza-i creativitatea!

Joaca este simultan o sursa de relaxare si stimulare pentru creier si corp. Copiii dispun de un mare potential de creativitate, iar noi suntem responsabili de valorificarea acestuia.

Bormasina Magica

 Jocul pentru copii nu este un lux- este o necesitate!

Pentru un copil, joaca este la fel de importanta, pentru sanatatea fizica si mentala,  cum este o alimentatie corecta, un program de somn bun si miscarea. Joaca il ajuta sa invete cum sa faca fata situatiilor  noi si cum sa transforme emotiile in experiente. Jucariile educative sunt special create pentru dezvoltarea capacitatilor intelectuale, aptitudinale si atitudinale ale copiilor. Incurajeaza un mod de gandire disponibil catre nou, actiunile in afara tiparelor, valorifica intuitia si imaginatia copilului cuajutotul jocului bormasina magica. Toate aceastea fara ca micutii sa simta ca sunt ” educati” sau ” invatati”. Creativitatea nu se invata, se educa Joaca este o usa deschisa copilului tau spre invatare!  Joaca starneste curiozitatea, ceea ce duce la descoperire si creativitate. Componentele de joc – curiozitatea, descoperirea, noutatea, asumarea de riscuri, incercare si eroare, pretext, jocuri, eticheta sociala, precum si alte activiati din ce in ce mai complexe de adaptare – sunt  regasite si in componentele  invatarii.  Cum ma ajuta  Bormasina Magica sa fiu creativ? 
  • creez si construiesc modele interesante
  • ma distrez cu functiile de insurubare si desurubare
  • invat culorile si numaratul
  • imi formez orientarea spatiala
Stimuleaza creativitatea copilului tau cu acest set creativ de construit modele Bormasina Magica! Bormasina magica- (EI-4112)- 20 planse model plastifiate

Written by

Bormasina Magica este adusa exclusiv in Romania de Educlass. Vizitati siteul www.educlass.ro si gasesti mii de produse educative.