Loading...

Unde pot gasi bormasina magica

Bormasina Magica poate fi achizitionata exclusiv online ( nu este distribuita in mall-uri sau hipermarketuri ) de pe site-ul Edu Class (unic importator in Romania) sau direct de la sediul nostru. 
Cumpara Bormasina Magica de Baza

Edu Class a aparut din dorinta de a ajuta parintii, profesorii si orice alta persoana interesata de educatia copiilor.  Ne dam seama de provocarea pe care educatia micutilor o reprezinta in aceste vremuri si ne alaturam celor care accepta provocarea. Cum facem acest lucru? In primul rand va propunem o varietate de jucarii educative special concepute pentru dezvoltarea copiilor care le utilizeaza.

In magazinul online EduClass veti doar jucarii, jocuri si materiale educationale  cu branduri de renume! In 2013 activitatea companiei s-a marit, adaugand in portofoliu parteneriate cu importatori de jucarii pentru bebelusi. Pe langa cei trei parteneri de prestigiu internationali, Learning Resources, Educational Insights,Bigjigs Toys si Fehn Gemania, Edu Class este si importator unic in Romania, al puzzle-urilor educative 3D Happy Cube.

EduClass – locul unde poate fi gasita bormasina magica

EDU CLASS
Strada Matei Voievod 15,
Sector 2, Bucuresti
Telefon: 021 345 45 40
Telefon: 0733 931 104
E-mail: contact@educlass.ro

Leave a Reply